tiistai 29. heinäkuuta 2014

Puoli vuotta, eikä suotta!

Hyvää helteistä kesäpäivää rakkaat implanttifanit!

Pitäähän tännekki pikkusen valaista mitä on puolen vuoden aikana tapahtunu, ei ihmeparantuminen, mutta parantuminen kumminkin. Välissä ollut kaikenmoista muuttoa ja työsuhteen vakinaiseksi saamista, joten kirjottelu tänne ei oo ollu prioriteetti nummero ykkönen. nyt kumminkin kaikki oheishäslinki ohitse ja aika paneutua tissikertoiluun.

Aloittakaamme!

Olen ollut saamaton ja en ole vieläkään varannut aikaa puolen vuoden konsultaatioon ja jälkeen-kuvien ottamiseen. Pitäisi vissiin sekin asia korja mahollisimman pian. Nyt kuitenkin täysin peilikuvaani tyytyväisenä ja uusien yläosien sopiessa täydellisesti ruhooni, itsevarmuuteni on kukassaan. Mä oon jopa jättäny ikuisen meikkimaskin vähemmälle ja näin kesällä mullei oo kun ripset käännetty ja kulmat maalattu. Oon todella onnellinen että kävin läpi sen kaiken kivun ja tuskan saadakseni kehon, johon pääkin on tyytyväinen.

Arvet on lähteny tosi kivasti feidaantuun männäkuukausina ja niitä tuskin erottaa. Aluksihan ne oli melko kovat ja sinivioletit mutta nyt pikkuisen omaa ihoa vaaleammat ja pehmittyneet. Dreenireikiä ei huomaa ellei niistä tiedä. Mahallani nukun normaalisti, mutta kovaa maata vasten makoillessa pitää vähän miettiä järkevää asentoa. Pystyn rintalihaksilla nostelemaan kumpaakin rintaa, joka on aiheuttanut pientä kummatelua. Samoin kun näitä kunnolla puristaa ja liikuttelee niin ite ainakin kuulen "narinaa". Liekö se vaan omaa mielikuvituksen tuotetta, että muutkin sen kuulisi.

 Lopuks vielä kämänen kuva uudesta hapsupaidasta!

Hyvät illanjatkot ja palaan asiaan kontrollin jälkeen! :) -PIUSA

1 kommentti:

  1. Hey!
    Hienoa, että leikkaus meni hyvin ja olet tyytyväinen. Löysin blogisi vasta nyt, joten riskillä laitan kommenttia, että tuletko edes näkemään tätä...
    Haluaisin tietää, ovatko silikonit parin vuoden sisällä muotoutuneet ihosi kanssa niin, etteivät ne kiristä? Ja paljonko koko prosessi maksoi yhteensä? :)
    Tsemppiä!

    VastaaPoista