sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Totuttelua ja muutoksia

Olen pikkuhiljaa alkanut hyväksymään uuden ulkomuotoni. Leikkauksesta on nyt viisi päivää ja kivut ovat alkaneet laantua, vaikka edelleenkään en pysty kuin unelmoimaan muusta nukkuma-asennosta kuin selällään ja väkisin. Joka ilta kun lamppu sammuu, alkaa kauhea vääntäminen, että löytää ihan ookoon asennon rötvätä. Vaihtoehtona selällään ja pää joko suorassa, tai käännettynä jompaan kumpaan suuntaan. Wuhuu!

Suihkussa käyminen luonnistuu jo, mutta käsillä ei paljo hurrailla vielä. Kyynerpäät saa nostettua olkapäisen korkeudelle samaan aikaan, mutta sitä ylemmäs ei vielä uskalla. Ponnarin laittaa siis mun henkilökohtainen apulainen. Antibiootit loppui tänä aamuna, joten ainoina lääkkeinä käytän enää kivun mukaan kuussatasta Buranaa ja Panacodia.

Ihan varmasti haluaisitte nähdä vertailukuvaa millaset mun rusinat oli ennen versus nykypäivä. Otin teitä kiinnostuneita varten ennen leikkausta vessassani sivukuvan ilman paitaa ja nyt vartti sitten tuuletellessani päätin ottaa vertailun vuoksi nykyhetken kuvan. Nännit alkavat näyttää hyviltä ja turvotuskin laskee päivä päivältä. Kuvassa rintojen alla olevan teipin nyppäsin äsken irti ja vain tikkien päälle jäi suojateipit.

Tässä kuitenkin nää nyt on. Nännillisiä kuvia en laita, mutta kai tämäkin esimakua antaa. Enjoy!


16 kommenttia:

  1. Eiks ne vähä sojota eri suuntaan toisistaam, et ei tos oo ns rintavakoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkutilanteessa ne sojotti ihan kunnolla eri suuntiin, leikkauksen jölkeen hieman ja nyt parantuneena itse olen tyytyväinen. Rintavakoa mulle ei tule ellei iho veny ja löysty. Omaan lautaan kroppaan ku iskee pallot, niin väkisinkin iho on pinkeä pitkän aikaa.

      Poista
  2. Miltä tuntuu olla huomiohuora? Vielä epäonnistunut sellainen?

    VastaaPoista
  3. Nehän näyttää ihan tisseiltä. Eli hyvältä :D

    VastaaPoista
  4. Paremmat oli kun oli pienet, ei tollasia kierosilmiä kukaan halua katsoa

    VastaaPoista
  5. Ei tainnut ihan onnistua...ei näytä hyvältä kun sojottaa sivuille...

    VastaaPoista
  6. Apua, hirveitä kommentteja! Vittu siitä leikkauksesta on vähän aikaa, ei vielä tiedä todellista lopputulosta. Ja noi on nyt jo kauniit! Idiootti anonyymit.
    Hyvältä näyttää Jassu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, en mä tommosista kommenteista osaa itteeni ottaa. Jos joku saa haukkumisesta kiksejä niin antaa mennä. :D niin ja kiitos ! :)

      Poista
  7. Oikein kauniit ovat !

    VastaaPoista
  8. Mun mielestä on ollut hieno lukea tätä blogia. Osaat hyvin kuvailla tunteita ja koko prosessia ylipäätään. Olen seurannut mielenkiinnolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, juuri pistin uuden merkinnän, ollut niin paljon kaikkea tässä :)

      Poista
  9. Päivitä nyt jo! SAATANA!

    VastaaPoista
  10. Huomiohutsuna on ihan jees ja niinkuin eräskin totesi baarissa kun sai multa pakit että "silarihu**a" Mielummin ku lauta! :D

    VastaaPoista