maanantai 6. tammikuuta 2014

Huomenta, sillä leikkaus on huomenna!

Näin loppiaisena, kun ei kaupatkaan ole auki, on aikaa availla tissiblogia ja kirjoitella viimehetken fiiliksiä. Tuntuu, kun vasta leikkaukseen olis ollu kaksi ja puoli kuukautta ja nyt h-hetki on ihan käsillä. Taidan ymmärtää tilanteeni vasta huomenna bussissa matkalla Mehiläiseen. Aamulla alkaa paasto 6h syömättä ja 4h juomatta mitään. Leikkausaika on klo 11.30, joten paikan päällä oltava klo 11.

Tällä hetkellä, tässä meikittä ja juuri suihkusta tulleena istuessani olo on suht rauhallinen. Soitin äidiltä vielä varmistukseksi mitä tarvitsen mukaan, koska leikkauksen jälkeiset päivät vietän äidin luona. Pakkaan varmaan kilon kipulääkkeitä mukaan.

Joku tuossa hetki sitten kysyi, että mikä leikkauksessa pelottaa/jännittää eniten. Ensin tietenkin totesin ettei mua vielä edes jännitä, mutta sitten päädyin vastaukseen, että kaikista eniten pelottaa miltä mun nännit tulee näyttämään. Muuttaako ne muotoonsa, leviääkö, alkaako töröttään ja mihin suuntaan ne sojottaa. Tällä hetkellä kun pidän niiden muodosta, niin en haluaisi niiden muuttuvan.

Ja toisena kysymyksenä kuulin, että mitäs mun kielikoruille tapahtuu? Ihan lyhyesti, kaikki kolme otettu jo pois. Kyllähän se tuntuu oudolta, kun kielessä korut on monta vuotta tuossa killuneet ja nyt ei ole enää ollenkaan. Läpi ne tosin vielä näin kahdenkin viikon jälkeen menee, mutta syystä ja toisesta en niitä enää kieleeni takaisin pistä. Samoin septumissa ollut 4mm tunneli on historiaa.

Nyt lähden pyykkäämään ja rauhottumaan huomista varten. Palataan, toivottakaa onnea! :)

-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti